3 Temmuz 2017 Pazartesi

Posted by jinson on Temmuz 03, 2017 No comments


Malzemeler;

  • 4 orta boy havuç
  • 1 su bardağı toz şeker
  • 15 g tereyağı
  • 175 g sade bisküvi
  • 75 g ceviz içi
Üzeri için
  • Hindistan cevizi
Hazırlanışı;

  • Havuçları rendeleyin. Şeker ve tereyağını ilave edip bıraktığı suyu çekene kadar pişirin. Püre haline gelene kadar karıştırarak pişirmeye devam edin.
  • Bisküvi ve cevizleri mutfak robotunda ufalayın. Havuç püresini içinde yağlı kağıt bulunan bir tepsiye yayın. Üzerini kaşığın tersiyle düzleyin. Cevizli bisküvi karışımını üzerine serpin. Buzdolabında bekletip soğutun.
  • Havuçlu püreyi 12 santimlik parçalar şeklinde kesin. Parçaları yuvarlayarak rulo haline getirin. Üzerine Hindistan cevizi serpip servis yapın.




Categories: , ,

0 yorum:

Yorum Gönder