30 Haziran 2017 Cuma

Posted by jinson on Haziran 30, 2017 No comments
  • 1 kg pazı
  • 1 soğan
  • Zeytinyağı
  • 1 yemek kaşığı biber salçası
  • 4 yemek kaşığı haşlanmış kuru börülce
  • 3-4 diş ezilmiş sarımsak
  • 1 yemek kaşığı kimyon
  • Tuz
  • Karabiber
  • 2 yemek kaşığı nar ekşisi


Hazırlanışı 

  • Pazıyı temizleyip yıkayın ve iri doğrayın. Soğanı yemeklik doğrayın. Zeytinyağını bir tencereye alıp ısıtın. Soğanı ekleyip pembeleşinceye kadar soteleyin.
  • Doğradığınız pazı, biber salçası, haşlanmış kuru börülce, ezilmiş sarımsaklar, kimyon, tuz ve karabiberi ilave edip 10 dakika pişirin. Ocaktan alın. Soğuduktan sonra üzerine nar ekşisi gezdirip servis yapın.
Afiyet olsun

0 yorum:

Yorum Gönder